Pagename

Hushållsnära Tjänster 

Vi på Anita Care erbjuder utöver hemtjänst, som kommunen beviljar, olika typer av hushållsnära tjänster. Exempel på tjänster som vi kan erbjuda är städning, tvätt, strykning, fönsterputs, ledsagning, inköp och matlagning. Vi kan även hjälpa till med storstädning och flyttstädning.

Du väljer själv vad du vill ha hjälp med, hur ofta du vill ha hjälp, allt ifrån ett enstaka tillfälle till regelbundna insatser. Tjänsterna utformas helt utifrån dina önskemål och behov. Kontakta oss för ett fritt hembesök så går vi gemensamt igenom hur vi kan hjälpa dig.

Halva priset med rutavdrag

Som privatperson kan du i allmänhet utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Det innebär att vi drar av 50 procent på arbetskostnaden direkt på din faktura. Vi sköter kontakten med Skatteverket och du slipper ligga ute med pengarna.

Vårt grundpris för hushållsnära tjänster är 150 kr per timme efter rutavdrag (300 kr före avdrag) för dig som bor i anslutning till kollektivtrafik. Saknas tillgång till kollektivtrafik på de tider du vill ha hjälp tillkommer en bilkostnad på 10 kronor per kilometer räknat från närmaste tätorts centrum. Bilkostnaden omfattas tyvärr inte av RUT-avdraget. Vill du ha hjälp med tjänster som inte omfattas av RUT-avdrag är kostnaden 300 kronor i timmen för denna typ av tjänster.

Berätta vad du vill ha hjälp med, hur ofta och vilka dagar och tider som skulle passa dig så kan vi lämna ett kostnadsförslag. När vi är överens skriver vi sedan tillsammans ett avtal.

Minimibeställning är 2 timmar per tillfälle för tjänster som inte levereras i samband med annan hemtjänstinsats.